De ce o telecomandă Smart TV îți face viața mai ușoară?

 Ai investit într-un Smart TV să fii și mai confortabil când vrei să te detașezi de problemele zilnice. Dar cum rămâne cu telecomanda învechită? Ba o cauți prin cameră până ajungi să fii plin de nervi, ba nu oferă nici măcar o singură opțiune la fel de inteligentă ca televizorul tău. În final, te confrunți cu mai multe probleme decât cele de care voiai să scapi.

Însă ai un smartphone. Iar noi avem aplicația mobilă care o să-ți facă viața de o mie de ori mai simplă când ai nevoie de asta cel mai mult.

Descoperă aplicația Smart Genie pentru Android – telecomanda care îți îndeplinește mai mult decât trei dorințe când vine vorba de Smart TV-ul tău Samsung sau LG.

Folosești comenzi vocale în loc de butoane

Descarci aplicația gratuit, te conectezi instant la TV și deja poți să te joci cu funcțiile inteligente. Asistentul vocal o să fie printre preferatele tale.

Nu numai că simplifică tot procesul stabilirii volumului și a canalelor, dar îți face și ziua un pic mai senină când te întâmpină cu „Da, stăpâne!”.

Când vrei să dai o comandă vocală, ai două opțiuni simple și sigure. Fie ții apăsat pe un buton cât rostești comanda, fie folosești modul de shake și scuturi telefonul pentru a activa ascultarea.

Urmărește toate noutățile pe pagina noastră de Facebook.

N-ai chef de vorbă? Controlezi cu swipe-uri

Sunt unele zile în care ajungi acasă și abia mai ai energie să schimbi două vorbe cu familia. Pentru zilele acestea, te așteaptă telecomanda prin gesturi.

Dai swipe stânga sau dreapta să scazi sau să crești volumul. Ai nevoie de liniște totală? Dublu-tap să dai mute. Dacă vrei să navighezi printre posturi cu ușurință, folosește swipe sus sau jos.

Salvezi și aranjezi canalele preferate, le ascunzi pe cele care nu-ți plac

Să fim sinceri. Dintre toate canalele pe care le ai, mai mult ca sigur te uiți la vreo 10-15 dintre ele (și asta cu indulgență). De ce să fii nevoit să treci prin zeci de posturi inutile când poți să alegi din cele pe care chiar le urmărești?.

Ascunde-le pe cele nedorite și salvează-ți preferatele să le poți accesa ușor în orice moment.

Încă de la instalare te-am întrebat daca vrei să-ți filtrăm automat canalele in limba maghiară, cele în limba germană, canalele pentru copii sau cele radio. Canalele non-HD sunt filtrate pentru a putea urmări programele tale la calitate maximă, altfel este păcat de televizorul tău smart.

În plus, poți să-ți aranjezi lista de canale exact cum vrei tu. Poate preferi să îți apară în ordine alfabetică, după număr, sau chiar să personalizezi lista cu totul. Decizia este a ta.

Afli tot ce trebuie despre un film fără să cauți în altă parte

Pui la cale movie night cu prietenii sau persoana iubită? Aplicația îți arată tot programul unui post TV pentru ziua respectivă ca tu să vezi ce filme îți atrag atenția. Cine mai cumpără în ziua de azi reviste care conțin programul televiziunilor?

Mai mult, nu mai trebuie să pierzi timp căutând trailer-ul unui film. Îl ai deja la îndemână prin aplicație. Prin butonul info, descoperi exact ce te interesează pentru a alege un film tare:
• Actorii principali
• Rating IMDb
• Durata.

Ești pregătit să profiți din plin de Smart TV-ul tău?


Descarcă aplicația mobilă de Telecomandă Smart Genie din magazinul Google Play.


Îți vei mulțumi ție însuți mai târziu în toate zilele de oboseală, stres sau plictiseală ce vor urma.