Ce faci, cand iti iei cel mai nou model de smart TV, iar programele tale sunt jumatate in HD si jumatate nu?

 

Povestea e cam asa: ne luam cel mai nou model de smart TV Samsung sau LG, pentru ca acestea sunt cele mai bine vandute de pe piata si ne facem abonament la televiziune prin cablu.

Pana aici toate bune si frumoase, insa oricare furnizor de cablu, nu tine cont ca noi avem cel mai nou model de televizor si ne baga pe gat atat canalele HD, cat si cele non HD, care nu se vad asa de bine, ba chiar ne mai obosesc si ochii.

Spune tu, tie nu ti s-a intamplat sa tot navighezi printre programe si sa te opresti asupra unuia, care ti-a placut si sa constati ca ai stat pana la finele programului si, de fapt, ai uitat sa dai pe varianta HD.

Cand am inventat cea mai buna aplicatie de telecomanda smart TV pe android, deocamdata adaptata doar pentru Samsung si LG, am zis:

“- Ce ne deranjeaza pe noi cel mai mult la telecomanda clasica?”

Si, de aici, am inceput sa revolutionam ideea de telecomanda universala si sa schimbam povestea.

Ce rost are sa tii pe televizor canalele, atat HD, cat si non HD, daca televizorul este unul ce reda la calitate full HD sau ultra HD si chiar 4K?

 

CE-AR FI SA POTI NAVIGA MULT MAI USOR PRINTRE CANALE, ELIMINAND DUBLURILE? 

Cand vei intra pe sectiunea “Lista canale” de pe aplicatia de telecomanda smart TV pe android, numita “SMART Genie”, descoperi ca acum e o joaca sa ascunzi din lista de canale a televizorului tau, toate canalele non HD, care au dublura si in format HD, dar poti ascunde totodata si canalele neinteresante pentru tine, lasand maximum 30 sau 40, la care simti tu ca te uiti.

Nu este mult mai simplu asa?

Chiar nu esti curios sau curioasa sa instalezi aplicatia de telecomanda SMART TV gratuita, sa vezi ce alte nebunii mai face si sa te folosesti de ea linistit/a in timp ce te vei distra la nesfarsit?