Ce face ca timpul tau in fata televizorului sa valoreze mai mult?

Incearca sa te gandesti ce ar fi sa detii controlul vietii tale sub toate aspectele ei. Luptand sa ne eliberam de toate lucrurile care ne deranjeaza cand exploatam televizorul, am inventat aplicatia de Telecomanda SMART Genie, pe care acum o poti testa si spune ce te face cel mai fericit dintre toate facilitatile ei, mai ales ca, momentan, este si gratuita si FARA RECLAME pe telefon...
 

ELIBERARE SA FIE, AM ZIS!

 

Problema nu este ca dam banii pe un televizor smart, care ar trebui sa ne simplifice viata, daca tot se numeste smart TV, dar, cand vine momentul sa gestionam programele din telecomanda, tot greu ne este, pentru ca orice furnizor de cablu, pe langa cele cateva canale TV pe care le urmarim, ne umplu “sacosa” cu mult prea multe chestii, care chiar nu ne plac si pe care nu le vom urmari niciodata.

 

Lupta noastra a pornit de la doua frustrari:

1.  Cum sa ne putem bucura de “inteligenta” televizoarelor, fara a ne incurca in telecomanda clasica, pentru ca are optiuni limitate?

2.  Cum sa scapam de reclama agasanta, care nu ne intereseaza si totusi ruleaza la nesfarsit zi de zi?

Si provocarea a fost sa le rezolvam pe amandoua, printr-o aplicatie mobila de telecomanda pe telefon cu android, facand cam tot ce nu poate face telecomanda clasica a televizorului tau smart SAMSUNG sau LG. (In timp vom emula telecomanda inteligenta si la celelalte modele de televizoare, dar Samsung si LG acopera 82% din piata din Romania).

 

TU CU CARE DINTRE PROBLEME TE CONFRUNTI?

Daca ne spui in care dintre situatii te regasesti, iti putem arata cum se rezolva acea problema fix in cazul tau, fara sa te coste nimic.