Crezi ca se poate sa scapi de volumul exagerat al reclamelor cu Telecomanda SMART Genie?

 

Te-ntrebi ce legatura are telecomanda smart tv-ului tau cu decibelii pe care-i suporti de la campaniile publicitare?

Daca pe noi nu ne asculta nimeni, cand spunem ca este mult prea mare volumul la care sunt inregistrate reclamele ce apar la pauzele publicitare, inseamna ca, pur si simplu, suntem considerati ca si carne de tun. Si, vorba aceea:

“Trageti in noi si pe programul 1 si pe programul 2” 🙂

Fiecare dintre noi, daca e sa analizam bine criteriile de varsta, sex, localizare geografica, etc., suntem considerati public tinta pentru una sau mai multe campanii publicitare.

Poate ca asta nu este cel mai rau lucru, pentru ca televiziunile trebuie sa traiasca si ele din ceva, dar sa traga in noi cu tunul, asta chiar ca nu mai este de acceptat. 

Simplul fapt ca ti-ai instalat aplicatia “Telecomanda SMART Genie” pe telefonul tau cu android, cred ca deja stii ca e facuta special ca sa poti rejecta toate spoturile care nu-ti plac sau care te deranjeaza cu ceva? 

Pe langa faptul ca nu mai cauti in disperare telecomanda ratacita pe undeva, ca sa dai repede pe “MUTE”, pentru ca telefonul iti este tot timpul la indemana, avantajele tale sunt mult mai mari.

Categoric ca in viata de zi cu zi, tu iti cumperi un smart tv inteligent, care are si o telecomanda, dar iti scapa faptul ca, uneori, asta este de negasit, tocmai pentru ca ori ai lasat-o pe undeva ori sunt mai multi membri ai familiei care o folosesc si se-ntample sa o lase fix pe unde nu te astepti.

 

Tu stii mai bine prin cate situatii ai trecut:

– a sunat seful

– a sunat un client important

– a sunat cineva si nu ti-ai fi dorit sa stie ca tu te uiti la televizor

– sau sa stie cel care te suna la ce programe te uiti tu…

Chiar nu vreau sa ma gandesc acum prin cate situatii penibile poti trece cand nu poti face ceea ce ti-ai fi dorit cu televizorul tau smart, care ar trebui sa fie smart pana la sfarsit.

 

CE-AR FI SA POTI CONTROLA ALTFEL TELEVIZORUL, FARA SA TE MAI INTERESEZE TELECOMANDA CLASICA, IAR CEI DIN JUR SA RAMANA BLOCATI, CAND VAD CUM FACI ASTA SI EI NU? 

Da, tot de la asemenea frustrari a inceput si povestea acestei aplicatii de telecomanda pentru smart TV Samsung si LG, pe care am creat-o sa te-ncante si sa poti demonstra celorlalti cum iti controlezi viata sub toate aspectele ei, de vreme ce telefonul il tii tot timpul langa tine sau la indemana mai mult decat telecomanda smart TV-ului tau.

 

CUM FACI SA DAI PE MUTE CU APLICATIA DE TELECOMANDA SMART TV “SMART Genie”?

In acest moment am reusit sa facem ca la “SHAKE” (scuturarea telefonului), dupa semnal sa spui “-Mute!” si el sa opreasca sunetul.

Dar, in viitor, am vrea sa-l facem sa

Strigi la telefon, sa zicem: “- Maricica!!!”

Ea sa raspunda: “- Da STAPANE!”

Apoi spui: “- MUTE!”

Si televizorul tau a tacut, iar tu poti raspunde la telefon linistit, dupa care poti face acelasi lucru si comanda: “- UNMUTE!”, iar televizorul sa se auda exact cum l-ai lasat.

Chiar nu esti curios sau curioasa sa instalezi aplicatia de telecomanda SMART TV gratuita, sa vezi ce alte nebunii mai face si sa te folosesti de ea linistit/a in timp ce te vei distra la nesfarsit?