Cum scap de programele inutile din lista, daca tot am un smart TV?

Cand vine vorba sa te bucuri de televizorul tau inteligent si navighezi printre programe, sigur ca-ti vine greu sa alegi ce te relaxeaza cel mai bine sau ce te intereseaza cel mai mult, cata vreme trebuie sa treci printr-o gramada de programe de toate felurile, la care nu te vei uita niciodata, peste care mai vin si pauzele publicitare.

Ca si la mine, in orice casa sunt mai multe persoane, care intrebuinteaza acelasi smart TV si aceeasi telecomanda si fiecare are alte preferinte si prioritati de a viziona la un moment dat.

Ceea ce uitam noi este ca televizoarele inteligente de tip smart TV nu au si o telecomanda inteligenta in pretul de lista, ci una limitata oarecum la functiile clasice, dar care ti-ar permite sa-ti faci un set de programe favorite, insa nu se descurca oricine cu asta si este chiar migalos.

Intrebarea este: Cate seturi de programe favorite vrei si iti este permis sa faci si cat de usor poti sa navighezi printre ele, daca nu cumva iti ia prea mult sa le selectezi si apoi sa le apelezi.

 

INTRE TIMP UITAM UN LUCRU, SI ANUME, IN CE SECOL TRAIM

 

Un smartphone si cu un smart TV, daca sunt legate la acelasi router Wi-Fi, pot face minuni impreuna, daca gasim pe Google Play si ne instalam cea mai buna aplicatie de telecomanda pe telefonul mobil (ANDROID), care este TELECOMANDA SMART Genie.

 

Ce-ar fi, ca o minune sa se intample dintr-o data, adica:

1. Sa scapi de problema bateriilor si sa nu mai ramai, exact cand iti este lumea mai draga, fara acces la televizor? Doar n-o sa te scoli din fotoliu sau din pat de fiecare data cand e nevoie sa dai mai tare sau mai incet si sa scotocesti prin spate dupa asemenea butoane invizibile, daca televizorul le-o avea.

2. Sa sortezi si sa alegi dintre cele 200-300 de programe platite la abonament, numai pe cele 25-30% la care vrei sa te uiti cu adevarat, facand asta cu “drag & drop”, adica cu o singura miscare de deget sa le stergi din lista sau sa le reactivezi;

3. Sa nu te mai stresezi ca se pierde telecomanda pe sub pat sau fotoliu, pe sub perne sau reviste si cine mai stie pe unde, exact cand aveai nevoie de ea mai mult…

 

CE-AR FI SA POTI CONTROLA ALTFEL TELEVIZORUL, FARA SA TE MAI INTERESEZE TELECOMANDA CLASICA, IAR CEI DIN JUR SA RAMANA BLOCATI, CAND VAD CUM FACI ASTA SI EI NU? 

Da, tot de la asemenea frustrari a inceput si povestea acestei aplicatii de telecomanda pentru smart TV Samsung si LG, pe care am creat-o sa te-ncante si sa poti demonstra celorlalti cum iti controlezi viata sub toate aspectele ei, de vreme ce telefonul il tii tot timpul langa tine sau la indemana mai mult decat telecomanda smart TV-ului tau.

CUM FACI SA SCHIMBI POSTURILE, SA INCHIZI SAU SA DAI MAI INCET SAU MAI TARE CU APLICATIA DE TELECOMANDA SMART TV “SMART Genie”?   Simplu de tot: Strigi la telefon: – Maricica!!! Ea raspunde: “- Da STAPANE!” sau “- Da, stapana!” Apoi spui: “- MUTE!” sau “- Muta pe Pro TV!” sau “- Deschide!” sau “- Da mai tare!”, “-Da mai incet!” etc…   Si televizorul face fix ce vrei tu, iar tu poti sa si protejezi Planeta, pentru ca nu mai contaminezi pamantul cu bateriile consumate, folosindu-ti telefonul, care este mult mai eficient si se reincarca de zeci de mii de ori.   Chiar nu esti curios sau curioasa sa instalezi aplicatia de telecomanda SMART TV gratuita, sa vezi ce alte nebunii mai face si sa te folosesti de ea linistit/a in timp ce te vei distra la nesfarsit?