Ce-ar fi ca tu sa poti vorbi cu televizorul?

Sa comanzi, fara maini, orice program, sa comanzi volumul, sa spui stop sau sa poti sterge sau ascunde toate programele care nu te intereseaza? Si toate astea gratuit

Telecomanda SMART TV

Daca televizoarele au ajuns smart, nu trebuie ca si telecomanda smart TV sa evolueze si sa fie mai inteligenta decat atat?

Asta este intrebarea pe care ne-am pus-o de mai multe ori si vei vedea ce am inventat, care sa-ti schimbe si tie viata, fara sa te coste nimic si fara sa te complici cu vechea telecomanda.

Traim vremuri in care cam toate lucrurile preiau controlul asupra noastra si altii decid ce ni se potriveste, de cele mai multe ori fara sa ne intrebe ce ne dorim si ce ni se potriveste cu adevarat.

Ce-ar fi ca tu sa poti vorbi cu televizorul?

Sa comanzi, fara maini, orice program, sa comanzi volumul, sa spui stop sau sa poti sterge sau ascunde toate programele care nu te intereseaza?

Ce-ar fi sa nu mai ramai blocat pe un program, fara sa poti vedea filmul dorit, pentru ca bateriile pentru telecomanda s-au consumat fix tarziu in noapte, cand toate magazinele s-au inchis?

Ce-ar fi sa nu-ti mai fie teama ca o murdaresti, ca o scapi de pe fotoliu si se sparge, ca se uzeaza butonul de programe sau butonul de volum de la prea multe utilizari si telecomanda devine inutila si greu de inlocuit?

Cum am rezolvat toate astea si am pornit o revolutie, “la pachet”?

Am analizat cum functioneaza telecomanda smart TV Samsung si telecomanda smart TV LG, pentru ca acestea sunt cele mai vandute televizoare de pe piata (~82%) si am realizat o aplicatie de smartphone inteligenta, care nu doar ca le emuleaza pe cele doua la perfectie, ci te scuteste de toate problemele enuntate mai sus, pentru ca vei comanda televizorul smart pe care-l ai mai destept decat ti-ai imaginat, dar poti sa dai si like sau dislike la reclamele TV pe care le vizionezi, astfel incat, la un moment dat sa nu-ti mai apara.

Singura conditie este sa fie si telefonul si televizorul smart conectate pe aceeasi retea wi-fi din locuinta ta si poti pune telecomanda in dulap, iar cand te-ai plictisit de el si vrei sa-l vinzi, telecomanda va parea ca noua, pentru ca tu vei face totul numai din aplicatia de telefon, vorbind cu televizorul prin ea.