Ce-ar fi ca tu sa poti vorbi cu televizorul smart TV LG?

Sa comanzi, fara maini, orice program, sa comanzi volumul, sa spui stop sau sa poti sterge sau ascunde toate programele care nu te intereseaza? Si toate astea gratuit

Telecomanda SMART TV LG

 

Indiferent ce televizor smart LG ai cumparat la promotie sau la oferta, telecomanda este cam la fel la toate modelele si se limiteaza, din pacate, la functiile pe care deja le stii.

Ca sa uiti de ceea ce foloseste toata lumea ne-am gandit sa-ti aratam cum sa-ti impresionezi atat musafirii, cat si pe cei din familie cu ceva mult mai spectaculos decat atat.

Si mai e si GRATUITA!!!

Am inventat o aplicatie de telecomanda LG TV pe telefonul tau android, care iti raspunde cu “- Da, STAPANE!” sau cu “- Da, STAPANA!” si face fix ce vrei tu cu televizorul.

Cum ti se pare chestia asta?

Daca televizoarele tot au ajuns smart, nu trebuie ca si telecomanda smart TV sa evolueze si sa fie mai inteligenta decat atat?

Asta ne-am intrebat si noi de multe ori si vei vedea ce am inventat, care sa-ti schimbe si tie viata, fara sa te coste nimic si fara sa te complici cu vechea telecomanda clasica, pe care o vei pastra doar pentru momentul cand ai sa vinzi televizorul, ca sa-ti iei un model mai nou.

Am ajuns sa traim acele vremuri in care lucrurile cam preiau controlul asupra noastra si altii decid ce ni se potriveste, de cele mai multe ori fara sa ne intrebe ce ne dorim sa faca televizorul si ce ni se potriveste cu adevarat.

Ce-ar fi ca tu sa poti vorbi cu televizorul smart LG?

Sa comanzi, fara maini, orice program, sa comanzi volumul, spunand: “-Putin mai mare” sau “-Putin mai incet!”, sa spui: “- Stop!”, sa poti ascunde toate programele care nu te intereseaza?

Ce-ar fi sa nu mai ramai blocat pe un program, fara sa poti vedea filmul dorit, pentru ca bateriile pentru telecomanda s-au consumat fix tarziu in noapte, cand toate magazinele s-au inchis?

Ce-ar fi sa nu-ti mai fie teama ca o murdaresti, ca o scapi de pe fotoliu si se sparge, ca se uzeaza butonul de programe sau butonul de volum de la prea multe utilizari si telecomanda devine inutila si greu de inlocuit? Cine-ti mai cumpara televizorul, fara telecomanda, ca sa recuperezi mai multi bani pe el?

Ce-ar fi sa poti vota reclamele, sa-i spui, prin vot, acelui brand, ca  reclama lor nu-ti place sau nu te intereseaza deloc?

Am decodificat cum functioneaza telecomanda smart TV LG pe toate modelele de televizoare si am realizat o aplicatie de smartphone inteligenta, care nu doar ca le emuleaza la perfectie, ci te scuteste de problemele enuntate mai sus, pentru ca-ti poti transforma telefonul in telecomanda vocala pentru televizorul smart LG pe care-l ai.

Si, mai mult decat atat, poti da like si dislike reclamelor pe care le vezi. Ai chiar un buton pentru asta pe aplicatia de pe telefon, daca o deschizi?

EXISTA O CONDITIE DE FUNCTIONARE

Telefonul ANDROID (indiferent de model) si televizorul smart LG, pe care le ai, sa fie conectate pe aceeasi retea Wi-Fi din locuinta ta din Romania si sa fii abonat la unul dintre furnizorii mari: RDS-RCS, Telekom, UPC…

Cand le-ai imperecheat pe cele doua prin Wi-Fi, iti pui telecomanda in dulap, iar cand te-ai plictisit si vrei sa-ti vinzi televizorul la cel mai bun pret, telecomanda va parea ca noua, pentru ca tu vei face totul numai din telefon.

CTA aici >>