Ce-ar fi ca tu sa poti vorbi cu televizorul tau SAMSUNG?

Sa comanzi orice program fara maini, sa comanzi volumul, sa spui stop sau sa poti sterge sau ascunde toate programele care nu te intereseaza? Si toate astea GRATUIT...

Telecomanda SMART TV SAMSUNG

 

Indiferent ce telecomanda smart TV SAMSUNG ai gasit in cutia televizorului pe care l-ai cumparat la promotie sau la oferte speciale, este cam la fel cu celelalte si se limiteaza, din pacate, la functiile pe care deja le stii si nimic altceva.

Insa noi ne-am gandit sa te ajutam sa-i impresionezi pe musafirii tai si pe cei din familie cu ceva mult mai spectaculos decat atat. 

Si e GRATUITA!!!

Am inventat o aplicatie de telecomanda pentru smart TV SAMSUNG pe telefonul tau android, care iti raspunde cu “- Da, STAPANE!” sau “- Da, STAPANA!” si face fix ce vrei tu cu televizorul.

Cum ti se pare daca chestia asta mai este si-n limba romana?

Asta este intrebarea pe care ne-am pus-o de mai multe ori si vei vedea ce am inventat, care sa-ti schimbe si tie viata, fara sa te coste nimic si fara sa te complici cu vechea telecomanda.

Traim vremuri in care cam toate lucrurile preiau controlul asupra noastra si altii decid ce ni se potriveste, de cele mai multe ori fara sa ne intrebe ce ne dorim si ce ni se potriveste cu adevarat.

Ce-ar fi ca tu sa poti vorbi cu televizorul smart SAMSUNG?

Sa SCHIMBI programele prin voce, sa modifici volumul, sa spui stop sau sa poti sterge sau ascunde toate programele care nu te intereseaza, ca sa navighezi mai usor?

Ce-ar fi sa nu te mai blochezi pe un program, fara sa te poti intoarce la filmul dorit, pentru ca bateriile pentru telecomanda tocmai s-au consumat in noaptea aceea, cand toate magazinele s-au inchis?

Ce-ar fi sa nu-ti mai fie teama ca se murdareste telecomanda, ca-ti cade de pe fotoliu si se sparge, ca se uzeaza butonul de programe sau butonul de volum de la prea multe utilizari si telecomanda devine inutila si greu de inlocuit?

Ce-ar fi ca tu sa poti vota reclamele, sa-i spui acelui brand ca acea reclama nu-ti place sau nu te intereseaza deloc?

Am decodificat cum functioneaza telecomanda smart TV Samsung pe toate modelele de televizoare si am realizat o aplicatie de smartphone inteligenta, care nu doar ca le emuleaza la perfectie, ci te scuteste de problemele enuntate mai sus, pentru ca-ti poti transforma telefonul in telecomanda vocala pentru televizorul smart SAMSUNG pe care-l ai.

Si, mai mult decat atat, poti da like si dislike reclamelor pe care le vezi. Ai un buton pentru asta pe aplicatia de pe telefon, daca o deschizi?

EXISTA O CONDITIE

Telefonul si televizorul smart SAMSUNG, pe care le ai, sa fie conectate pe aceeasi retea Wi-Fi din locuinta ta din Romania.

Cand le-ai imperecheat pe cele doua prin Wi-Fi, iti pui telecomanda in dulap, iar cand te-ai plictisit si vrei sa-l vinzi, telecomanda va parea ca noua, pentru ca tu vei face totul numai din telefon.