Ce faci seara, cand ramai fara baterii la telecomanda smart TV-ului tau, esti pe alt post si telecomanda nu mai functioneaza?

 

Nu ti s-a intamplat macar odata sa ajungi si tu obosit acasa si, tocmai cand voiai sa te relaxezi la TV, descoperi ca ti s-au consumat bateriile de la telecomanda smart TV-ului si televizorul a devenit dintr-o data nefunctional?

Categoric ca si tu ai patit asta, pentru ca, in viata de zi cu zi, tot ramai odata fara baterii in timp ce tu stii ca, daca iti cumperi un smart tv inteligent, care are si o telecomanda, uiti ca, uneori, bateriile se mai si consuma si te trezesti deodata legat de maini si de picioare.

Sigur ca televizorul ar trebui sa aiba si el niste butoane pe undeva, dar te vezi tu acum, ridicandu-te din pat de fiecare data, scotocind pe dedesubt sau prin spate, ca sa vezi pe ce trebuie sa apesi, ca sa te poti bucura de investitia ta?

 

Dar cred ca stii tu mai bine prin cate situatii ai trecut:

– ai televizorul incastrat in cine stie ce mobila, unde accesul este limitat

– ai cine stie ce chestii ce pe dedesubt, datorita carora nu poti umbla dupa butoane foarte mici

– nu ai deloc spatiu sa vezi pe ce trebuie sa apesi, ca sa nu-l dereglezi

– sau cine stie ce alte chestii te pun in imposibilitatea de a-ti comanda propriul televizor…

Chiar nu vreau sa ma gandesc acum prin cate situatii penibile poti trece cand nu poti face ceea ce ti-ai fi dorit cu televizorul tau smart, care ar trebui sa fie smart pana la sfarsit.

 

CE-AR FI SA POTI CONTROLA ALTFEL TELEVIZORUL, FARA SA TE MAI INTERESEZE TELECOMANDA CLASICA, IAR CEI DIN JUR SA RAMANA BLOCATI, CAND VAD CUM TU FACI ASTA SI EI NU? 

 

Da, tot de la asemenea frustrari a inceput si povestea acestei aplicatii de telecomanda pentru smart TV Samsung si LG, pe care am creat-o sa te-ncante si sa poti demonstra celorlalti cum iti controlezi viata sub toate aspectele ei, de vreme ce telefonul il tii tot timpul la indemana mai mult decat telecomenzile.

 

CUM FACI SA SCHIMBI POSTURILE, SA INCHIZI SAU SA DAI MAI INCET SAU MAI TARE CU APLICATIA DE TELECOMANDA SMART TV “SMART Genie”?

 

Simplu de tot:

Clatini telefonul (ATENTIE: – functioneaza numai daca ai activat functia “SHAKE” din aplicatia de telecomanda!)

Ea raspunde: “- Da STAPANE!” sau “- Da, stapana!”

Apoi spui: “- MUTE!” sau “- Muta pe Pro TV!” sau “- Inchide!” sau “- Da mai tare!”, “-Da mai incet!” etc…

Si televizorul face fix ce vrei, in felul acesta poti sa si protejezi Planeta, pentru ca nu mai contaminezi pamantul cu bateriile consumate, folosindu-ti telefonul, care este mult mai eficient si se reincarca de mii de ori.

Chiar nu esti curios sau curioasa sa instalezi aplicatia de telecomanda SMART TV gratuita, sa vezi ce alte nebunii mai face si sa te folosesti de ea linistit/a in timp ce te vei distra la nesfarsit?